top of page
Пошук

Зустрічайте: друкована версія брошури "Навчальні потреби жінок в Україні"

21 квітня 2021 відбулася віртуальна презентація друкованої версії аналітичного звіту «Навчальні потреби жінок в Україні» авторами, рецензентами та експертами, які брали участь у дослідницькому проекті ГО «Жіноча Професійна Ліга» (далі як Ліга) за підтримки CIVICUS у 2020-21. Серед спікерів презентації: Олена Лазоренко, Ніна Чала, Ольга Гомілко, Алла Кожина, Наталія Кривда, Оксана Поплавська та Родіон Колишко (Біо спікерів у пдф файлі стоїть нижче ).

2021_Apr21padlet
.pdf
Download PDF • 1.28MB

Відео запис презентації розміщено онлайн тут https://youtu.be/uvdaFZ_R480

В онлайн заході загально брали участь 33 учасниці та учасника , представниці\ки ОГС, ЗВО, наукових установ, бізнесу, студенти магістратури, які мешкають у Києві, Запоріжжі , Черкасах, Одесі, Дніпрі, Вінниці, Львові та Хмельницькому.


Якщо одним словом описати зміст брошури, то учасники її оцінили як "корисну та можливість" (результат нашего опитування під час презентації в Slido).

 

Як замовити друковану версію брошури?

Щоб замовити друковану версію брошури: (1) Заповніть онлайн Форму з Вашими контактами. (2) Після внесення благодійного внеску на основну діяльність громадської організації у розмірі 400 грн. або більше, ми надішлемо Вам поштою у подяку власний примірник цієї брошури, а також інформаційний буклет Ліги та флаєр "Електронні публікації". Форма для оформлення замовлення є тут

Е-версія у вільному доступі: Навчальні потреби жінок в Україні: аналітичний звіт дослідження / Лазоренко О.О., Чала Н.Д., Гомілко О.Є., Кожина А.В. Київ: Видавництво «Наукова думка», 2020. 102 с. електрон. версія брошури. URL:https://communitylpw.wixsite.com/publish ISBN 978-966-00-1782-5 (online скачати тут)

Друкована версія: Навчальні потреби жінок в Україні: аналітичний звіт дослідження /Лазоренко О.О., Чала Н.Д., Гомілко О.Є., Кожина А.В. Київ: Видавництво «Стилос», 2021.104 с. (13 д.а.) ISBN 978-966-2399-65-3 (друк)

49 переглядів1 коментар
bottom of page