Умови користування сайтом 

Умови використання матеріалів сайту

Сайт знаходиться в режимі тестової експлуатації. Усі пропозиції щодо удосконалення сайту надсилайте на  email: communitylpw(at)gmail.com. Перед використанням матеріалів цього сайту уважно прочитайте ці умови. Якщо ви не погоджуєтеся з цими умовами, не використовуйте матеріали цього сайту.

Використання матеріалів сайту.

Сайт Громадської організації «Жіноча Професійна Ліга» (англ.NGO “League of Professional Women” (LPW)), далі скорочено «Сайт», дозволяє вам переглядати та завантажувати матеріали тільки для особистого некомерційного використання, за умови збереження вами всієї інформації про авторське право та інших відомостей про право власності, що містяться у вихідних матеріалах і будь-яких їхніх копіях. Заборонено змінювати матеріали цього Сайту, а також поширювати або демонструвати їх у будь-якому вигляді або використовувати їх будь-яким іншим чином для комерційних цілей. 

Будь-яке використання цих матеріалів на інших сайтах, або в соціальних мережах без посилання на першоджерело https://communitylpw.wixsite.com/publish заборонено.

Звертаємо увагу, що використання в будь-якому вигляді матеріалів Сайту (в тому числі, але не обмежуючись, розміщенням замовлень на отримання публікацій з використанням Сайту, заповнення заявок, форм тощо) означає, що користувач ознайомлений та згоден з цими умовами та акцептував (прийняв, погодився) їх.  При цьому повідомляємо, що розділ Сайту «Пропозиції друкованих публікацій» знаходиться у тестовому режимі ( розробляється алгоритм замовлення). 

Відмова від відповідальності.

Матеріали та послуги цього сайту надаються без жодних гарантій. Громадська організація «Жіноча Професійна Ліга» ( англ. NGO “League of Professional Women” (LPW)) не гарантує точності та повноти матеріалів, програм і послуг, що надаються на цьому Сайті. 

Громадська організація «Жіноча Професійна Ліга» (NGO “League of Professional Women” (LPW)) в будь-який час без повідомлення може вносити зміни в матеріали та проекти, програми, що надаються на цьому Сайті, а також у згадані в них умови отримання (реєстрації, тощо).

У разі, якщо матеріали та послуги на цьому Сайті застаріють, Жіноча Професійна Ліга(NGO “League of Professional Women” (LPW)) не зобов'язана оновлювати їх. 

Жіноча Професійна Ліга(NGO “League of Professional Women” (LPW)) за жодних обставин не несе відповідальності за будь-які збитки, що виникли внаслідок використання, неможливості використання або результатів використання цього сайту.

Реєстрація на сайті.

Реєструючись на Сайті, ви погоджуєтеся надати достовірну та точну інформацію про себе і свої контактні дані. На сайті мають право реєструватися фізичні особи, які досягли 18-річного віку та володіють повною правоздатністю і дієздатністю та які прийняли умови використання матеріалами Сайту. 

Після реєстрації ви отримуєте логін і пароль, за безпеку яких ви несете відповідальність. Ви також несете відповідальність за всі дії під вашим логіном і паролем на Сайті. У разі втрати реєстраційних даних ви зобов'язуєтеся повідомити за е-поштою communitylpw(at)gmail.com Жіночу Професійну Лігу (NGO “League of Professional Women” (LPW)) про це.

Зворотний зв'язок і коментарі

Звертаючись до Жіночої Професійної Ліги (NGO “League of Professional Women” (LPW)), або залишаючи коментарі на Сайті, ви несете відповідальність, що це повідомлення є законним, і не містить наклеп, не суперечить моральним нормам, не порушує авторські права, не пропагує ненависть і/або дискримінацію людей за расовою, етнічною, статевою, релігійною, соціальною ознаками, не містить образи на адресу конкретних осіб або організацій. 

Ви погоджуєтеся, що будь-яке ваше повідомлення Жіноча Професійна Ліга (NGO “League of Professional Women” (LPW)) може видаляти без вашої на те згоди, а також безоплатно використовувати на власний розсуд. 

Жіноча Професійна Ліга (NGO “League of Professional Women” (LPW)) не несе відповідальності за будь-яку інформацію, розміщену користувачами Сайту. Відповідальність на достовірність, зміст та можливе завдання збитків розміщеною інформацією несе виключно користувач, що розмістив на Сайті зазначену інформацію.

Захист персональних даних

Користувач (Суб’єкт персональних даних), реєструючись або оформлюючи замовлення на сайті https://communitylpw.wixsite.com/publish , відповідно до вимог Закону України «Про захист персональних даних» від 01 червня 2010 року № 2297-УІ, надає свою безумовну згоду на збір і обробку особистих персональних даних ГО «Жіноча Професійна Ліга» (NGO “League of Professional Women” (LPW)), що є власником бази персональних даних. 

Користувачем надаються наступні персональні дані: прізвище, ім’я, номер телефону, адреса електронної пошти. Вказані персональні дані надаються з метою реалізації програм, проектів, інших неприбуткових дій, передбачених Статутом  ГО «Жіноча Професійна Ліга» (NGO “League of Professional Women” (LPW)), включаючи розповсюдження інформаційних повідомлень, анонсів,  спеціальних пропозицій, тощо будь-якими засобами зв’язку (включаючи електронну пошту, телефон, SMS і мобільні пристрої), відповідно до Цивільного кодексу України, Закону України «Про громадські об’єднання» від 22 березня 2012р. Вказані персональні дані надаються Користувачем добровільно з наданням права безстрокового терміну зберігання та використання для цілей адміністрування Сайту та з умовою їх видалення (знищення) на вимогу Користувача при відміні (скасуванні) реєстрації.

Дана згода може бути відкликана Користувачем в будь-який момент шляхом направлення письмової вимоги на адресу електронної пошти власника бази персональних даних:  communitylpw(at)gmail.com, в темі листа слід вказати «Відмова від обробки персональних даних».

Інформація про замовлення аналітичних продуктів \ публікацій Сайту.

Звертаємо увагу знов, що розділ Сайту «Пропозиції друкованих публікацій» знаходиться у тестовому режимі щодо розроблення алгоритму замовлення та перерахування благодійного внеску для його отримання. Зараз ГО «Жіноча Професійна Ліга» буде вдячна за перерахування благодійного внеску через банківський безготівковий розрахунок  для проведення статутної діяльності нашої громадської організації, взаємо у подарунок, Ви отримуєте одну з наших публікацій. Банківські реквізити для перерахування внеску розміщені у розділі «Контакти» сайту. Ми працюємо для  вдосконалення цього алгоритму. 

Надання доступу до завантаження контенту Сайту відбувається після реєстрації на сайті або\і за інших умов, про що повідомляється на Сайті додатково.

© 2020  by NGO "League of Professional Women" \ ГО "Жіноча Професійна Ліга"

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now