top of page
Пошук

Відкрите віртуальне засідання Правління Ліги

Відбулося перше у 2021 р. відкрите засідання Правління Жіночої Професійної Ліги у віртуальному форматі, яке ухвалило нову редакцію нашої місії, мети і видів діяльності.


Олена Лазоренко представила нову редакцію мети, місії та видів діяльності Ліги у 2021р.

Наша мета:

ГО «Жіноча Професійна Ліга» (далі- Ліга) об'єднує різних людей задля спільної мети розширення соціальних та економічних можливостей жінок в Україні. Ліга базується в Україні та має членів по всій країні з науки, освіти, бізнесу та публічної сфери.

Наша місія - сприяти активній ролі жінок в економічному та суспільному житті України шляхом навчання та професійного розвитку; адвокації та мережування; інформаційної та культурної підтримки.


Основні 4 види діяльності Ліги у новому році- це

(1) адвокація та аналітичні дослідження;

(2) навчання і мережування,

(3) сприяння розвитку кар'єри жінок;

(4) організація креативних соціальних акцій (КСА) та просування методу КСА.


Учасниці засідання обговорили та підтримали нову редакцію мети, місії та основних видів діяльності Ліги.


Обговорення участі представниць Ліги у міжнародних заходах \ платформах

Обговорення участі представниць Ліги у міжнародних заходах \ платформах (тобто мережування, пункт 2 "Видів діяльності Ліги")під час Засідання сфокусувалося на пропозиції окремого особистого долучення наших Лігіонерок\Радниць(ків) до тих мереж і міжнародних платформ, в яких бере участь Ліга, або індивідуально - Олена Лазоренко. Олена також запропонувала підготувати короткий опис (Бріф) , щоб спростити цей процес приєднання для зацікавлених Лігіонерок зі сфер – бізнесу, консультування, навчання дорослих, адвокації і моніторингу Цілей Сталого Розвитку (ЦСР) тощо.


Зараз Ліга є учасницею (LPW membership): CIVICUS, Women`s Major Group, Українська частина Платформи Громадянського суспільства ЄС-Україна, UN Global Compact, Feminist Alliance, Платформи "Рівни права та можливості" .

Партнерство (Partnership): Eastern Partnership Civil Society Forum; Vital Voices Global Network, Ukrainian Gender (Research) Network under Kyiv Institute of Gender Studies, Гендерна стратегічна платформа, Партнерство з навчання дорослих.


На останок щодо професійного розвитку, актуальні вакансії можна переглянути на сайті Jooble


З повним Протоколом засідання Правління Жіночої Професійної Ліги від 2.02.2021 можна ознайомитися у розділі "Статті" цього сайту (цей розділ є доступним для зареєстрованих на сайті учасниць нашої мережі "in good status").

44 перегляди0 коментарів
bottom of page