top of page
Пошук

Відбулася віртуальна річна 2020 зустріч Жіночої Професійної Ліги

Подяка усім, хто приєднався онлайн 27 листопада до річної 2020 зустрічі Жіночої Професійної Ліги: презентації та віртуальний коктейль з Києва. У нас вийшла цього разу зустріч наших Лігіонерок та подруг Львів- Київ - Харків.


Основними моментами зустрічі були:

1.Презентація нового сайту «Е-публікації» .

2.Консультація щодо створення профілів користувачів (Експертів Жіночої підприємницької та інтелектуальної Спільноти при Лізі) на новому сайті.

3.Презентація нової електронної брошури «Навчальні потреби жінок в Україні: аналітичний звіт дослідження».

4.Віртуальний коктейль .


Докладніше про деяки моменти зустрічі:


Новий сайт communitylpw.wixsite.com/publish «Електронні публікації» розроблений для онлайн видання наших власних досліджень, просування друкованих публікацій, а також оперативного повідомлення про наші заходи, новини, проектні анонси. Під час віртуальної презентації Олена Лазоренко представила можливості сайту, повідомлення про те, яким чином ми можемо використовувати цей ресурс для співпраці (дивиться відео запис нижче).

Інструкція «Як створити форму користувача на сайті «Е-публікації»

Пропонуємо усім нашим членам мережі Жіночої Професійної Ліги (хто планує продовжити свою участь у 2021 році) зробити свою форму користувача на новому сайті «Е-публікації».

Крок1. Зайдіть на сайт https://communitylpw.wixsite.com/publish і в полі справа зверху і натисніть на значок «коло». З’явиться автоматична форма реєстрації. Заповніть цю форму реєстрації на сайті (зі свої е-пошти та придумайте свій власний пароль доступу на сайт).

Крок2. Ця реєстраційна форма через певний час буде підтверджена адміністратором сайту (якщо Ви є дійсний член Жіночої Професійної Ліги або Спільноти при Лізі), і Ви отримуєте можливість доступу на сайт з функціями заповнення форми користувача. Вам відкриється також доступ до розділів «Статті», «Анонси\Блоги» , «Заходи» з функціями «коментувати Анонси\Блоги», а також розміщувати або скачувати інформацію в цих розділах.

Крок 3. Для заповнення форми користувача, зайдіть на сайт https://communitylpw.wixsite.com/publish з введенням свого особистого паролю доступу, та натисніть на значок «коло», тепер у Вас з’явиться перелік розділів форми користувача як на Фото 1.

Заповніть розділи «Про себе» та «Мої дані». У розділ «Про себе» можна поставити своє фото або відео. Усі інші розділи форми користувача будуть поповнюватися автоматично, в залежності від Вашої активності на сайті.



Крок 4. Ви можете зробити публічним розділ «Про себе» форми користувача тільки двома можливими способами: А) Поділитися своїм профілем в соціальних мережах \ або зробити його посилання. Для цього зверху форми справа є три крапки, натисніть на них. Б) Напишіть коментар під буд-яким постом в розділі «Анонси\Блоги» або напишіть та розмістить новий пост. Тільки у варіанті «Б» Ваша форма користувача ( її розділи – «Про себе», «Мої статі» «Мої лайки» стануть публічними та видимими усім відвідувачам сайту). Інші відвідувачі сайту зможуть побачити Вашу форму, коли він\вона натисніть на ваше ім’я (під яким Ви зареєстровані на сайті), як автора коментаря до поста або самого поста у розділі «Анонси\блоги».

Подяки за волонтерську роботу в Лізі у 2020 р.


Ми дякуємо за волонтерську роботу у Лізі в 2020р.нашим членкіням: Ользі Гомілко, Олександрі Драбик, Ніні Чала, Олені Кудряшовій, Валентині Легкій, Світлані Оліфірі і Лесі Аронець. Олені Лазоренко – хором подяка і «серця» всіх учасниць.


Відео запис відео запис річної 2020 зустрічі Жіночої Професійної Ліги:Презентації та віртуальний коктейль. Дата: 27.11.2020 Посилання на відео https://youtu.be/qYnb3YgmEGY



27 переглядів0 коментарів
bottom of page